onsdag den 10. august 2011

Flødekarameller

Det er måske ikke lige årstiden, men synes alligevel, at vejret krævede lidt indendørshygge, så kastede mig over en opskrift på hjemmelavede karameller, som jeg har set her.

Jeg droppede dog salten og lavede i stedet helt almindelige søde flødekarameller :O)

De blev desværre ikke helt så faste som håbet, men opbevarer man dem i fryseren, har de en skøn konsisten ganske få minutter efter de er taget op.. -virkelig en lækkerbisken til en overskyet og blæsende eftermiddag :O)


Bløde flødekarameller

Ca. 50 stk.

5 dl piskefløde
250 g sukker
120 g glukose sirup (fandt det i Matas)

Det hele bringes i kog og skal koge 50-60 minutter ved middel varme. Rør i det en gang imellem og pas på at det ikke koger for voldsomt. Når karamellen er ved at være sej, skal den hældes i en form foret med bagepapir. Lad den køle af inden du skærer den ud, og pakke derefter hver karamel ind i små stykker bagepapir.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar